Facebook

Painuneen rakennuksen nosto ja oikaisu

Teemme painuneen rakennuksen noston nopeasti ja turvallisesti. Rakennusten oikaisuissa käytämme uretaania, jolloin nostaminen tapahtuu ympäristö ystävällisesti. Ajoissa havaittu ja suoritettu rakennuksen oikaisu-, nosto- ja tuentatyö säästää huomattavasti kuluja, ennen kuin rakennus kärsii vajoamisen aiheuttamista vahingoista esimerkiksi viemäriverkossa, sokkeleissa, lattioissa ja muissa rakenteissa.

Onko sinulla tarvetta myös polyuretaanieristykselle? Tutustu tarkemmin edellä olevasta linkistä.

Painuneen rakennuksen oikaisu polyuretaanilla

Tässä menetelmässä esiin kaivetun anturan alle asetetaan nostolaitteisto, jonka paineistusta säätelemällä saadaan rakennus nousemaan haluttuun tasoon. Tämän jälkeen rakennuksen alle pumpataan PU-vaahtoa, joka kovettuessaan kantaa ja tukee tasaisesti koko rakennuksen painon. Ympäristöystävällinen PU-vaahto säilyy kaikissa olosuhteissa muuttumattomana, eikä vuosienkaan jälkeen homehdu, maadu tai ime kosteutta itseensä. Lisäksi rakennuksen energiatehokkuus kasvaa PU-vaahdon lämmöneristyskyvyn ansiosta.

Painuneen rakennuksen noston hinta

Painuneen rakennuksen nosto ja oikaisu on aina yksilöllinen työ. Näin ollen sitä varten ei valitettavasti pysty antamaan pysyvää hinnastoa. Hintahaitarikin on ikävä kyllä laaja, ja hinta riippuu mm. kuinka laaja oikaisutyö on kyseessä eli kuinka paljon ja laajasti esimerkiksi omakotitalo on vajonnut. Karkeasti voidaan sanoa, että hintahaitari on yleensä 5000-30 000 euroa, kun työ tehdään omakotitalolle.

Pyydä rohkeasti ja helposti tarjous alla olevan linkin kautta, jotta saat hinta-arvion sekä arvion työhön vaaditusta ajasta.

Pyydä henkilökohtainen tarjous rakennuksen nostosta tai oikaisusta

Kerro meille kohteestasi ja annamme sitomattoman arvion työhön vaaditusta ajasta ja kustannuksista.

Talon tai mökin oikaisu ja nosto

Toteutamme kokonaisvaltaisia pientalojen ja mökkien oikaisuja käyttämällä apuna Polyuretaania sekä paineilmatoimista nostolaitteistoa, jolla nousu on hallittavampaa ja tasaisempaa kuin perinteisillä tunkeilla tapahtuvat nostot. Oikaistu rakennus tuetaan kantavalla polyuretaanilla, joka pitää rakennuksen suorana pitkään.

Lue lisää

Rakennuksen nosto joustavasti monenlaisiin kohteisiin

Jos et ole varma, onko rakennuksesi kallistuminen ja vajoaminen haitallista ja pystyykö sen korjaamaan edullisesti, kysy rohkeasti lisää. Neuvomme oikaisun tarpeeseen liittyen ja tarjoamme maksuttoman kartoituksen kohteestasi!

Ota yhteyttä!